frånvarande.

som rubriken lyder har jag varit frånvarande, jag vet, ber även om ursäkt för det. har fått klagomål från mina läsare att det är dags att öppna upp och ge denna hemorrojdblogg liv igen, att åter låta ljuset skina på den, att åter stå i rampljuset och vara allas tillflykt när man känner sig äcklig, nere eller bara som en jävla idiot. då kan ni tänka, det finns en person som är värre, en som skriver denna skit :)
Mitt liv har rullat på fint, diverse fester har jag härjat och spridit mitt budskap på. jag mår förtillfället jävligt bra men har ännu en gång kommit i en ond cirkel, när jag inte tränar eller äter så bara ligger jag i sängen. bara ligger med datorn på min numera svälda mage och bara ligger. gör absolut inget vettigt, men what ever I do what I wont. inte riktigt kanske, mår lite dåligt över det, men bara lite.
Söker efter kreativitet, det enda jag just nu i livet saknar, kärleken har jag funnit och haft nu i mer än 8 månader, där är jag hemma, verkligen hemma och ska aldrig lämna det hemmet för där är jag trygg. fina vänner och allt! just kreativiteten som fattas, får hoppas den kommer, det måste den, annars är min skoltid körd ;)
Jag har även införskaffat en bil som dricker alldeless för mycket bränsle, skojar inte när jag 4/5 delar av tiden jag kör stirrar på bränsle mätarn och fäller en tår så fort den rör sig nedåt. okej josefin, jag överdrev, men bara lite. Ja min flickvän anser jag överdriver lite, men det anser väl inte ni?
Nu på fredag drar ett jävla pack iväg till tyskland, där ska jag och 2 andra dräggel spela in en film. tysk hårdporr eller? Nej, inte denna gång. nu med lite mer djuup i ;) haha kul!
Men nej, tanken är att jag ska vara en eb dansk reseledare så måste öva på just min danksa, den är ännu inte helt perfekt!
Annars är la allt lugnt, elevkåren har inte kommit igång med en, och den måste jag få inspiriation till. men i morgon skall jag diskutera elevdemokrati med nya rektorn, kan bli fint!
Detta var allt för mig denna gång, kamrater! På återseende!

RSS 2.0