tidlös frånvaro.

solen kämpar att få kunna lysa igenom de stora kraftiga molnen, så ock gör även jag, kämpar att få min dagliga livsgnista, drt går bra, jag är snart där.
Men bara en björnfitta på huvudet och en varm kopp med gudarnas dryck välkommnar jag dagen.
Må vi få chansen att talas vid, god morgon.

blottare, den renaste av oss alla.

kvällen smyger sig sakta på, ur högtalarna skriker thomas de leva: stråck ut din hand! jag svarar skrikandes, ja thomas. ja för fan.
låt oss hålla hand, låt oss tillsammans möta det oudvikliga, låt oss få kraften att le mot döden. den enda saken här i våra liv som vi vet säkert kommer ske, gråt inte, gläds inte, lev nu, lev idag.
älska livet, håll hårt i dina kära, snart kommer domedagen, ragnarök, snart kommer det mayaindianerna förutspådde snart kommer året 2012. lev tills dess men glädje.
men frukta icke, vid stupet till avgrunden skall jag rädda er, jag ska sträcka ut min hand såsom thomas de leva och giva er liv. jag skall ta er till nya höjder, jag skall föra er mot stjärnorna.
med detta säger jag godnatt, uppdaterar imorgon om jag överlevt natten och dess faror natten bringar.
AFTON!

cash flow.

ikväll ska det spelas poker med ett glatt gäng.
Ikväll ska det vinnas cash!

livet leker!

Måste börja detta inlägg med att skriva att livet verkligen är bra nu, allt är på topp! Snart fyller man vuxen och ska då ut och härja på alla dess olika klubbar i sveriges avlånga land.
Helgen kunde inte bli bättre, min absoluta favorit fyllde i söndags så lördagen var det fest. det bjöds på mycket skratt men även en känslosam natt som var helt underbar.
Jag är sjukt jävla lyckig iaf!

Vägen till framgång är inte i den djupa dimman längre..

Nu är det fastställt, oj vad jag har väntat på detta besked. För att förklara vad det är jag talar om så drar jag historien från början men dock inte till slutet, då slutet inte varit på denna saga än ;)
Under vecka 7 fick jag ett trevligt telefonsamtal från presssekreteraren på seco om att han ville att jag skulle vara med och skriva ett tillägg till en bok som kommer att släppas. Boken heter påverka och handlar mycket om vad elevkårer jag. Jag och några andra ordföranden av kårer runt om i Sverige har då skrivit ett tillägg till denna bok. Den kommer släppas i samband av ett mingel i Stockholm där det kommer finnas media, politiker och stora delar av Sveriges Societet.
Låter jävligt tycker ni, och ja det är värt. kommer bli riktigt fint!
Detta var min reaktion när jag läste inbjudan! :)
AFTON!

naken poesi.

Våren är äntligen här, jag sjunger som thomas de levas nya hit. Välkommen hem, välkommen hem till mig våren för att flytta in i mitt kalla vinethjärta, du är välkommen.
Tänk vad lite vackert väder kan få en så sund och frisk. Måste säga att det var riktigt länge sedan jag varit så kreativ som idag. Ni skulle säkert tycka, ää va fan är det. Ingenting ju, men för mig är det det. Jag har kommit i en ond cirkel där jag skjuter upp på allt. ska bli bättring, jag lovar, annars fruktar jag min framtid inte kommer vara så ljus. iaf om man frågar en sosse. men som den frihetskämpe och liberal man är så kommer det gå galant. jag har alla möjligher att bli kung.
Kommer här bjuda på en bild, men denna bild vill jag få fram den nakna sidan av människan. den man egentligen är, jag förespråkar nudism och välfärd med denna bild.
Till er njutning och vällust:

bra leverne!

Sitter här och steker vid min ny inköpta dator. Dagen har bringat, vakna upp jämte en söt plutt sen dra vidare till jkpg för att inskaffa presenter till denna plutt, där köpte jag även datorn, våld i trafiken har denna dag även bringat. Helgen har vairt fin, jävligt fin!
Bjuder på en fin webbcam bild!

RSS 2.0