Busch har vänstrat!

Jaha ja, hultan inställd. Men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven :D
Nae kanske inte, men låten är jävligt bra. Men men surt sa räven när han bet i åsnedronken. Ja ungefär så är min humor. Mina nära och kära brukar kalla mig inavlad och hillbilly. inavel är ycket på tappeten just nu och det kan man ju fråga sig varför? Frågan orkar jag inte besvara. Men hade jag gjort det så hade jag sluppit skriva det jag just skrev. Men what eveer i do what I wont.
Min blogg har egentligen inget syfte. Eller jo, sprida aids och hemorojjder. Jag tycker jag lyckats mycket bra.
Man kan ju också fråga sig varför min blogg heter just somarhemorrojd, skulle jag berätta det så skulle ingen hänga med mig. Eller jo, några stackars grabbar är ju mig trogna ;)
Sen taggar man ju helgen. Hade tänkt syssla med dåligt leverne och otukt. otukt menar jag då med gött häng med ove eller Indianen. För övrigt gav en viss sioux indian en hatt till mig idag. Jag ser lite ut som en nyckter Pet dorty, men man kan ju fråga sig hur fan man ser ut då? Jag har då inte sett han nycker. Men men den som lever får se, den dör får se ännu mer.
galet, jag är på topp i afton med mina vitsar. Kan det vara allt häng på jobbet med alla goa gubbar. eller kan det vara att snuten tog mig ännu en gång igår. Måste vara för att jag är snaggad och var naken. Mest snagget tror jag.
Vi kanske skulle sluta här. Som strindberg sa, eller inte ;)
Kvällens nöt: Vem dödade Olof Palme?
Lev dåligt, och ha det dåligt! tack för mig, jag är den lila poeten :)

Hemorrojd är en häftig grej!

Jag blickar mot en varm och skön midsommar, en lugn och fin med en trevlig middag och mys.
Vem lurar jag? Inte fan lurar jag mig eller ove som sitter här och bajsar i mitt knä.
På midsommar blir det röj och öl! Och jag ska röka HÖ som faan med :D HÖ är det coolaste man kan röka, iaf om man är en inavlad bonne som jag :D Ja inavel, vilken kul och häftig grej det. Som ett ordspråk lyder, incest är en fest för hela familjen :D Inavel är dock inget för mig att syssla med. Känner inte för det helt enkelt. Men tidelag känns mer nära till hands. Ja ja vad ska man nu göra på midsommar? Jag antar jag drar upp till kålmården och kollar på en säl!
Det var allt för den här gången, och btw så taggar jag hultsfred. Synd att inga band som jag gillar kommer. Men vad gör det? JAg drar ju iväg med ett fett stört skööna grabbar.
Chilivippen eller hur det nu stavas, tror maddicken säger det. Och hur hennes namn stavas det vet jag icke. :D

Sommarkänsla!

Bröllopet är i fullt gång. Det som slog mig först var att Viktoria var faktiskt snygg, fast fin kropp välformade bröst. Det enda jag såg något positivt i detta evenemang för första gången.
Jag sitter tillsammans med en indian och en säl. Vi är jävla konstig samling men funkar så bra ihop ändå.
Växjö är en fin stad, det är fint väder och luften är ren och väldoftande. Förutom i Sälens rum där det är rökfullt och brandkåren kommer nog snart.
Mitt första inlägg och jag tycker det var jävligt bra! Ha det gott och följ mig på min resa igenom Sverige ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0