paradiset på jorden?

Befinner mig som rubriken lyder, paradiset på jorden. Är alltså i aleholmsskolans bibliotek. Precis haft matte prov som gick på 10 min, frågan om jag är smart och kan göra det så snabbt är inte vessentlig i denna satts. biblioteket är öde, tankarna fladdrar och jag känner ändå ett sorts välmående. En fin flick avbröt sin marsch i korridoren och gick in till en ensam stackars bonde. Bonden i fråga är då jag och ja, jag är en fattig bonddräng som försöker göra lite nytta här i världen.

På återseende!

en månad.

Som rubriken lyder, en månad. En månad av lycka och som jag har varit tillsammans med världens finaste. Dagen i sig har varit mycket, mycket bra. Skolan, ok, häng med josefin, mer än ok och efter det träning, också ok. Bra dag helt enkelt!

tidlös frånvaro.

Kära läsare, kära fans, till eder jag beklagar. Dålig uppdaterad, jag vet.  Bättre tider kommer, varmare tider, ljusare tider. Tider som i morgon runt 6-7 må det komma mer.
Livet är bra.
Hade tänkt be om ursäkt för att jag inte skriver här i min blogg, kom på mig själv när jag skrev den meningen att jag skriver nu. ok, jag ger mig. kom på att jag skulle skriva så innan för att verka rolig.
Må frihet och välstånd vara mer er, man som kvinna, mannen må stånd vara med er mest!
AFTON!

Tanken på sommar och kärlek värmer mitt hjärta i afton.

Bra tisdag! Långt möte med styrelsen där jag ringde till utlandet, pratade engelska och skrattade. Personen eller denna fina kvinnan jag talade med måste tro jag var en inavlad snubbe. men när jag sa jag var från sweden så bara "aha" typ. skrattade första 5 min för trodde hon först var telefonsvarare men märkte sen att hon inte var det. ang mitt samtal till utlandet var för kårens order hade inte kommit fram, jag löste det och skickade det åter igen till fel adress. eller ja, vi befarar att det kommer till fel adress men vi lever på hoppet åter igen. efter det blev det ett grymt gym pass och backe aka hitler stod för tjötet och vrölet, värt! efter det, fika och en trevlig vistelse på röda korset med min kärring, värt det med!
tänkte langa upp lite sköna sommarbilder och tagga beachen 11. det kommer bli epic!
Det var en sommar som bestod utan att gå runt utan byxor och leva livet, bra leverne helt enkelt!
AFTON

Grattis dude!!

Idag fyller King Kein 18 lååånga år. Han förtjänar det bästa, ett stort grattis från mig. puss! <3

omvänd, omvänd psykologi!

Ska köra på ett nytt träningsschema från och med idag, känner mig jävligt taggad för det. gjort klar min läsdagbok, värt! har världens bästa flickvän, mer värt! mår as bra och älskar livet! Lider inte av hemorrojd, värt det med.
Ha det!

Sommarvarmt.

Tänk vad lite kvällspromenad kan göra en pigg. Kylan bet inte tag i en och gav en inte en käftsmäll när man stack ut huvudet genom dörren. Sommaren är nära, den är på väg.
Ganska värdelös lördag må jag säga men har bara mig själv att skylla, var för trött att ta tag och göra något. är för trött.
Fick en trevlig gul lapp i fredags. jaha soft tänkte jag. rubriken löd: Viktigt meddelande! Jag tänkte lite tyst för mig själv, make sense. jag är ju jävligt viktigt. läste vidare. Riskerar att bli underkänd i spanska 4 stod det, väntat, men trodde inte jag skulle få en fin lapp som sa det ;) Livet går vidare, jag bryr mig inte det minsta. borde, men gör det inte.
Nu ska jag fördriva min tid med att lyssna på lite gamla stänkare och sakna min josefin.
Dessa införskaffade jag i fredags. ett riktigt kap må jag säga!
Afton!

Hemorrojdfri dag!

Sliten som aldrig förr i morse, eller njae, är fan lika trött varje gång jag vaknar. Dagen har flutit på bra och gött häng i skolan, hade häng på mina byxor i skolan och det var gött ;)
Avslutade den tid av dygnet som var ljust med min favorit, det var härligt, som alltid.
Sitter här nu i min ensamhet och ska skriva läsdagbok om boken flyga drake. den handlar om en som heter och amir och hans polare hassan blir våldtagen hårt i stjärten av en kille som heter assef eller något sådant, han är 13 år. hassan 10. Det är inte bara vad som händer men its pretty much it!
Annars vet jag inte vad kvällen har att erbjuda, fest någonstans kanske? :D
Slänger in en dagens outfit som de stora bloggarna gör ;)


AFTON!

Ännu tidigare morgon, ännu mer kaffe, ingen kreativitet!

Sitter här på min fars jobb och är allmänt död. Blicken flackar mot den stirriga skärmen, morgonståndet sitter fortfarande lite i, kylan biter tag i en när man kör ut huvudet utanför fönstret. Var är värmen? Var är livet?

Hoppas ändå på en bra dag, hoppet är ju det sista som lämnar människan så ;)



Jude på fritiden!

En gång i tide, lekte vi judar, första klippet är orginalet ;)

Kreativitet, tidig morgon och kaffe!

Kände en stor kreativitet när jag vaknade idag (6:30). Klockan står nu på 09:00. Vart fan tog tiden vägen? Jag är hemma från skolan idag i hopp om att kunna ta igen allt jag är efter i, och det är en hel del.
Man kan fråga sig vart har min tid tagit vägen? länge sedan jag skrev här i min hemorrojdblogg så ni, mina kära läsare kanske undrar vart jag sysslar med. Aa eller så kanske ni inte gör det men jag bryr mig faktiskt inte vad ni undrar eller inte.
Mitt liv har fått en annan vändning, ett nytt syfte. Jag är med och driver en stor jävla feting förening, aleholmselevkår, vi står för frihet och gemenskap. Den tar upp mycket av mina tankar mycket av min tid, sen har det kommit in fler nya "grejer" i mitt händelserika liv. En viss tjej som tar upp resten av mina tankar.
Vad finns då egentligen kvar till skolan? Vad finns kvar till annat? Jag bryr mig inte det minsta.
En tanke som hållit mig vaken om nätterna, eller ja, typ en kvart eller så är mina tankar på livet.
Du kommer till världen och det är ju kanske inte på ett särskilt trevligt sätt du gör det. Du ska sen snabbt som fan kunna lära dig gå,prata och bajsa utan blöja. Hela tiden sätter samhället krav på en. Du tvingas gå på dagis med andra efterblivna barn, förskola där du ska kunna läsa från dag 2.
Sen kastas du in i skolans värld. Sverige är en demokrati, men inte fan är det någon demokrati i mellanstadiet.
Under mina år 1-6 har jag aldrig stött på eller ens hörde talas om elevinflytande. Krav på krav ställs på en dag efter dag, kunna skriva, kunna läsa, kunna föra sig bland folk.
vad är livets mening? Du går i skolan hela ditt unga liv, du jobbar den delen av livet då du fortfarande känner när du måste göra nummer 2 och uppsöka toalett. Friheten du får vid 65 års ålder kan vara underbar för vissa, skit för andra som då lider av sjukdom eller dylikt.
jag skulle vilja säga att du har där knappt 5 "fina" år att göra lite spexiga grejer. Sen ska du varva ner och invänta döden. Hemskt, men ack så sant.
Livet är allt för konstigt, jag vill vara indian i amazonas djungel. Där arbetar de 2 timmar om dagen för att klara sig. I väst och den "rika" delen av världen arbetar vi minst 8 timmar för att tjäna ihop vårt levebröd.
Jag låter jävligt bitter, vilket jag inte är. Är lyckligare än någonsin men va fan liksom, hade inget och göra. Eller ja, det var sjukt osant. Har massor men detta kändes viktigast och nyttigast för min själ och kropp.
Förhoppningsvis så ska jag blogga mer seriöst och visa er den sjuka sidan en 17 årings liv.
-
Eder Sommarhemorrojd!
Stekte på ganska bra på julafton ;)

RSS 2.0